Probajte se ne naježiti! Pročitajte Ranierijevo emotivno pismo: “Moj san je umro…”

FOTO: Getty

Prije samo dva tjedna iz kluba su potvrdili kako čvrsto stoje iza Ranierija, ali to je očito bila jedna velika laž. Jučer su čelnici Leicestera šokirali cijeli svijet otkazom koji su dali Ranieriju

Igrači = zmije

Podrška sad već bivšem treneru Lisica stiže iz cijelog svijeta, a posebnu poruku je poslao “Special one”. Također je poznati The Mirror objavio kako su igrači glavni krivci za njegov odlazak, jer ga više nisu mogli podnijeti. Više o tome pročitajte OVDJE.

Zanimljivo je gledati službene profile igrača Leicestera. Ljutiti navijači, pa čak i oni neutralni, zasuli su im profile komentarima da su izdajnici i zmije. Navijači im čak stavljaju poznati emoji u obliku zmije. Osjeća se kako je nogomet već davno izgubio dušu, jer danas je ipak sve u novcu. Žalosno je gledati odnos kluba prema čovjeku koji im je prošle godine donio povijesni naslov prvaka Engleske. Domaći navijači očekivali su da će klub biti uz trenera pa čak i da završe u drugoj ligi…

Prema pisanju engleskih medija, igrači su mu se iza leđa sastali s vlasnikovim sinom i govorili protiv njega, a Talijan navodno nije dobio priliku ni osobno se pozdraviti s momčadi. Preostalo mu je jedino da se s klubom i navijačima oprosti javnim pismom, koje prenosimo u cijelosti:

“Jučer je umro moj san.

Nakon prošlogodišnje euforije i osvajanja titule prvaka Engleske sve što sam sanjao jest da ostanem u Liecesteru, klubu kojeg ću voljeti zauvijek.

Nažalost, to se nije ostvarilo. 

Želio bih se zahvaliti svojoj supruzi Rosanni i cijeloj obitelji koja je bezrezervno bila uz mene dok sam radio u Leicesteru. Hvala i mojem cijelom stručnom stožeru i sportskom direktoru koji su mi omogućili da postanem prvakom. Hvala Leicester City FC-u. Avantura je bila nevjerojatna i živjet će u meni zauvijek.

Hvala svim novinarima i medijima koji su nas pratili i pomogli da ispišemo najveću priču u nogometnoj povijesti. Moje iskreno hvala svima u klubu, igrčaima, osoblju, svima koji su bili dio onoga što smo postigli.

I najviše, hvala navijačima. Od prvog dana ste me prihvatili u svoja srca i voljeli me. Volim i ja vas. Nitko nikada neće moći oduzeti ono što smo zajedno postigli i nadam se da ćete se toga uvijek prisjećati s osmjehom na licu.

Bilo je to vrijeme sreće koje nikada neću zaboraviti. Bilo je zadovoljstvo i čast postati prvakom sa svima vama.

Claudio Ranieri”

Talijanski trener otišao je iz kluba zajedno sa cijelim stručnim stožerom koji je doveo. Roberto Mancini i Nigel  Pearson glavni su favoriti za klupu Lisica.

https://nogometne-vijesti.hr/europski-nogomet/mozete-li-nize-pasti-gospodine-de-boer-otvoreno-optuzio-hrvata-neslavnu-epizodu-milanu/

Komentari

komentara

« Povratak