PROBLEM ZA PROBLEMOM: Xavi zbog situacije s Piqueom traži novog stopera!

FOTO:

Xavi Hernandez je doveden u Barcelonu ne bi li povratio poljuljani ugled momčadi. S obzirom na aktualnu situaciju, pred njim nije lagan zadatak.

Financije su i dalje gurući problem…

Financijska situacija u Barceloni i dalje je poprilično loša. Upravo to je glavni razlog što uprava ne može planirati puno velikih pojačanja za ovo ljeto.

Osim toga, pojavio se novi problem i to sa „senatorom“, Gerardom Piqueom. Prema navodima uglednog španskog lista Diario Sport, Xavi ne računa na iskusnog stopera u nadolazećoj sezoni, kako zbog fizičke spreme, tako i zbog zbog neprofesionalnog ponašanja izvan terena.

Nakon što je Xavi rekao Piqueu da se više neće toliko oslanjati na njegove usluge, ovaj je totalno „poludio“ i zatražio razgovor s predsjednikom, Joanom Laportom. Kako prenosi Sport, Pique je zaprijetio predsjedniku:

„Bit ću starter. Ako imate muda, dovedite najboljeg stopera na svijetu. Ulazit će s klupe!”

Kako danas pišu španjolski portali, postoji mogućnost i da će Pique napusti Camp Nou! Štoviše, Xavi je već našao novog stopera, a to je Jules Kounde, iz Seville. Mladi Francuz prema Transfermarktu vrijedi 60 milijuna eura i pitanje je može li Barca to iskeširati, pogotovo ako dođe do realizacije transfera Roberta Lewandowskog. S druge strane, za Koundea je zainteresiran i Chelsea, kojem ovaj iznos ne bi bio nikakav problem.

Komentari

komentara

« Povratak