PROBLEMI U BARCELONI: Rakitića uslikali kako s aerodroma kući ide pješke

FOTO:

Ivan Rakitić, hrvatski reprezentativac i veznjak Barcelone, vratio se u ponedjeljak iz Cardiffa u Barcelonu nakon remija Walesa i Hrvatske 1:1.

Odmah po dolasku na aerodrom glavnog katalonskog grada naišao je na probleme. Naime, morao je pješke krenuti prema gradu jer su katalonski prosvjednici blokirali zračnu luku.

Prosvjednici u Barceloni ogorčeni presudama katalonskim dužnosnicima nastoje blokirati lokalni aerodrom El Prat gdje je ranije u ponedjeljak intervenirala i policija. Prekinute su željeznička i metro-linija koje vode do grada, a ispred aerodroma nalaze se deseci nepomičnih, blokiranih automobila.

Rakitiću nije preostalo ništa drugo nego s putnom torbom i dvije vrećice krenuti prema gradu pješke, poput ostalih putnika koji su sletjeli u Barcelonu. Kasnije je ipak uhvatio taksi, javlja Mundo Deportivo.

Odgođeno je 16 letova s tog aerodroma, 15 aviokompanije Vueling i jedan Iberije. Prosvjednici nastavljaju dolaziti pješke cestom prema aerodromu pa je pristup automobilima gotovo nemoguć.

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak