PROBLEMI U OSIJEKU: Pazite što je nogometni klub Osijek morao objaviti!

FOTO:

Očekivanja su bila zaista velika, ali čini se kako će hrvatski prvoligaš Osijek i ovu sezonu zaključati bez trofeja.

No, izgleda kako se nešto događa u klubu. Naime, prošli tjedan, točnije u četvrtak, trener Nenad Bjelica požalio se na situaciju u Osijeku. Osijekov šef struke razgovarao je s predsjednikom kluba Ferencom Sakaljem i istaknuo da očekuje poboljšanja u daljnjem radu. Uoči utakmice s Istrom 1961 Bjelica je otkrio kako nije zadovoljan radom vodećih klupskih struktura.

“Na neki način sam pokazao nezadovoljstvo. Odgovorno sam preuzeo glavnu ulogu u sportskom dijelu vođenja kluba. Naravno da ja nisam zadužen za rađenje logistike kluba. I vlasnicima i predsjedniku kluba sam iskazao mišljenje o svemu tome. Na vlasnicima je da vide što i kako dalje te na koji način mi kao klub možemo biti klub u pravom smislu riječi. Klub nisu samo trener, igrači i navijači nego i strukture kluba koje bi po meni mogle biti puno bolje i jače u ovoj borbi koju imamo sa znatno jačim protivnikom od sebe u svakom smislu”, rekao je Bjelica.

Osijek je u međuvremenu kiksao protiv Istre, odigravši 2:2 na Gradskom vrtu. Momčad Nenada Bjelice djelovala je nervozno ispustivši vodstvo 2:0. Tim remijem znatno si je smanjila šanse za naslov prvaka, a dan nakon utakmice Bjelici je stigao odgovor na klupskoj stranici. Gazda kluba Lorinc Mészáros iskazao je zadovoljstvo radom uprave i praktički udario kontru svom treneru Bjelici, koji je sada na potezu.

“Predsjednik Uprave NK Osijek Ferenc Sakalj i član Uprave Vladimir Čohar u subotu su bili u radnom posjetu Felcsútu gdje su s glavnim sponzorom gospodinom Lőrincom Mészárosem razgovarali o budućnosti kluba. Gospodin Mészáros je iskazao zadovoljstvo radom Uprave i naglasio da podržava projekte koji su odrađeni kao i one koji su planirani u idućoj sezoni čime je potvrdio da Klub zacrtanim putem nastavlja slijediti dogovorenu strategiju”, stoji u priopćenju.

Osijek u nedjelju gostuje kod Dinama i mora pobijediti ako želi tri kola prije kraja zakomplicirati borbu za titulu.

Komentari

komentara

« Povratak