PROBLEMI ZA DALIĆA: Zvijezda Kockastih ipak ne dolazi na okupljanje za Ligu nacija!

FOTO:

Izbornik Zlatko Dalić s je s pravom aktivirao pet pretpoziva jer je računao kako na kraju neće moći okupiti kompletan kadar. Napadač Hoffenheima, Andrej Kramarić, ipak neće doći na okupljanje reprezentacije, njegov poziv u Hrvatsku je stvorio probleme u Hoffenheimu.

“Nećemo pustiti ozlijeđene igrače, a sve zdrave hoćemo. Ne možemo to kontrolirati, ali u kontaktu smo sa savezima i napravit ćemo stvari koje imaju smisla” – rekao je trener Hoffenheima Sebastian Hoeness.

Najveći razlog je što Krama neće doći je taj što se nalazi u lošoj fizičkoj spremi nakon što je prebolio koronavirus, isti problem su imali češki reprezentativac Pavel Kaderabek te Ganac Kasim Adam. Vatreni će zamjenu pokušati pronaći u Čolaku i Budimiru, dok će prema naprijed igrati i Perišić te Mislav Oršić, evo mu šanse da pokaže sve što zna.

“Ne dolazim jer dva tjedna nisam mogao odraditi trening zbog korone, a aduktor me zeza još od reprezentacije. Još nisam ni trenirao iako sam trebao igrati.” – javio se Andrej za portal 24 sata.

Pred Hrvatskom su čak tri utakmice u samo šest dana te dugi letovi koji će iznositi oko 5 tisuća kilometara. Daliću u tim uvjetima trebaju samo spremni i zdravi, bolje je ne riskirati s načetima pa ih izgubiti na duže vrijeme.

Komentari

komentara

« Povratak