PROBLEMI ZA ZVIJEZDU: Cristiano Ronaldo želi završiti karijeru u isključivo jednom klubu, a oni ga ne žele!

FOTO:

Španjolski se portali jutros bave zanimljivim informacijama, vezanim za Cristiana Ronalda i nastavak njegove karijere.

Za Ronalda postoji samo jedna opcija?

U posljednje su vrijeme sve glasnija nagađanja kako portugalska zvijezda, Cristiano Ronaldo svoju karijeru ne namjerava završiti u Juventusu. Podsjetimo, CR je u momčad talijanskog prvaka stigao 2018. godine, za 100 milijuna eura. Čak devet prethodnih godina, Cristiano je proveo u Real Madridu.

I iako je neposredno nakon odlaska iz Madrida Portugalac prekinuo većinu odnosa sa suigračima iz Reala, Marca danas piše kako se posljednjih mjeseci stanje uvelike promijenilo. Cristiano Ronaldo navodno osjeća veliku nostalgiju za Madridom, a često je i u kontaktu s bivšim suigračima. Štoviše, Ronaldo je u ožujku ove godine nazvao predsjednika Kraljevskog kluba Florentina Pereza i čestitao mu nakon pobjede nad Barcelonom u El Clasicu. Također, na društvenim mrežama su se pojavile brojne foografije s bivšim i sadašnjim igračima Reala. Izvori bliski 35-godišnjem Portugalcu tvrde kako bi volio karijeru nastaviti i završiti upravo u bivšem klubu, Real Madridu.

Na žalost, u Realu ne dijele njegove osjećaje. Općenito, klupska politika nije sklona vraćanju igrača koji su ih napustili, a problem bi mogla biti i Ronaldova plaća.

Komentari

komentara

« Povratak