PROCURILA NOVA SNIMKA: U pitanju je nedosuđeni penal protiv Dinama!

FOTO:

Dinamo je za vikend iz penala u zadnjoj minuti sudačke nadoknade pobijedio Rijeku. Jedini strijelac na susretu bio je Fran Brodić, kojem je to prvi pogodak za Plave otkako se vratio u klub iz Varaždina.

Sudac Dario Bel dosudio je kazneni udarac nakon što je u šesnaestercu gostiju Bruno Goda u skoku neoprezno udario Darija Špikića laktom u glavu. Za većinu SuperSport HNL fanova penal je bio čist, no navijači Rijeke i Hajduka sjetili su se jedne po njihovom mišljenju usporedive situacije ranije u prvenstvu. Tada je stoper Dinama Kevin Theophile-Catherine protiv Lokomotive naskočio na Indrita Tucija. Glavni sudac utakmice bio je Fran Jović.

Lokomotiva je u tom trenutku vodila 1:0, a susret je završio velikim preokretom Dinama, koji je uzeo vrlo važna tri boda. U anketi nam recite jesu li te dvije situacije usporedive i jesu li suci donijeli dobre odluke.

Sada je na društvene mreže procurila snimka iz VAR sobe kod te situacije, a pogledati je možete OVDJE. Teško je prepričati što se sve govori na snimci jer su neki glasovi nejasno artikulirani, ali jasno je da Fran Jović kao sudac na terenu čeka da Ante Čuljak kao VAR sudac i Bojan Zobenica kao AVAR pokušavaju dokučiti je li Theophile napravio prekršaj.

Nakon što donesu odluku da kaznenog udarca nema i Jović dozvoli nastavak igre, čuje se glas jednog od sudaca u VAR sobi koji govori: “A da ga je i sudio… šta ćeš”, dok drugi dodaje: “Ma ništa.”

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak