PROCURILA SU IMENA: Evo tko će postati novi trener Hajduka! Zna se i novi sportski direktor…

FOTO:

Jučer je bio vrlo buran dan u splitskom Hajduku. NO je odlučio prvo smijeniti predsjednika Lukšu Jakobušića, a zbog katastrofalnih rezultata otišao je i glavni trener Mislav Karoglan.

Nadzorni odbor je također otkrio kako će do kraja sezone prvu momčad voditi pomoćni trener Jure Ivanković. Što se tiče sportskog direktora Nikoličiusa, on je zasad siguran. No, na kraju sezone doći će do važnih promjena.

Naime, novinarka HTV-a Mirta Šurjak u Dnevniku je rekla da, neslužbeno, postoje dvojica kandidata za idućeg predsjednika Hajduka. Prvi je legendarni golman hrvatske vaterpolske reprezentacije i danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, a drugi nekadašnji čelnik NK Solina, a sad predsjednik Uprave splitskog Vodovoda Miroslav Delić.

Uz novog predsjednika, prema informacijama HTV-a, došao bi i novi sportski direktor. Nikoličiusa bi tako mogao zamijeniti Goran Vučević. On je u prošlosti bio igrač, trener i sportski direktor Hajduka, pa skaut Barcelone te sportski direktor saudijskog Al Nassra u kojem igraju Cristiano Ronaldo i Marcelo Brozović.

Karoglana će privremeno, do kraja sezone, na klupi Hajduka zamijeniti njegov dosadašnji pomoćnik Jure Ivanković. Što se tiče dalje budućnosti, u Dnevniku HTV-a rečeno je da je kandidat za trenera Bilih Goran Tomić, bivši trener Šibenika, Istre, Lokomotive, Rijeke i drugih klubova. Sada vodi Al Bataeh iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Komentari

komentara

« Povratak