Procurile nove snimke iz VAR sobe iz Varaždina: “Odite u ku*ac svi zajedno”

FOTO:

Hajduk je u 24. kolu SuperSport HNL-a odigrao samo 1:1 s Varaždinom, a nakon utakmice navijači splitskog kluba bili su bijesni na suca Frana Jovića i njegove kolege iz VAR sobe, Antu Čuljka i Antu Marića.

Hajdukovci smatraju da su oštećeni u nekoliko situacija – da je golu Varaždina prethodio prekršaj na Marku Livaji, da im nije dosuđen penal zbog igranja rukom te da je neopravdano poništen gol Livaje za 2:1 zbog zaleđa.

Jutros je javnosti postala dostupna snimka iz VAR sobe na kojoj se čuje komunikacija između Jovića i Čuljka kod poništenog gola. Dosuđeno je zaleđe Filipa Uremovića.

Nakon te snimke iz VAR sobe, u javnost su izašle još dvije snimke vezane uz pogodak Varaždina kojemu je, prema mišljenju navijača Hajduka, prethodio prekršaj na Marku Livaju. Navijači Hajduka nisu jedini koji smatraju da se radilo o prekršaju na sredini terena, istog je mišljenja bio i jedan od sudaca, otkriva komunikacija iz VAR sobe.

Snimke iz VAR sobe možete pogledati OVDJE OVDJE.

“Vuče ga, vuče ga. Fran, Fran, pa je*ote, odi u ku*ac! Vuče ga. Zoveš ga za ovo, moraš ga zvati”, govori jedan od sudaca, koji sugerira VAR sucu Anti Čuljku da pozove glavnog suca na pregled snimke. “Odite u ku*ac svi zajedno!” čuje se glas nekog od sudaca nakon što Hajduk primi gol.

“Što si vidio, Fran, daj mi reci sad?” pita Čuljak, a Jović odgovara da je vidio obostrano povlačenje. U VAR sobi su zatim usporili snimku, stavili fokus i zaključili da Jović ne treba pregledati situaciju te da je donio dobru odluku jer se vidi obostrano povlačenje.

Komentari

komentara

« Povratak