Procurili detalji drame koja se odvijala u argentinskoj svlačionici nakon poraza od Hrvatske!

FOTO:

Argentinska nogometna reprezentacije jedno je od većih razočaranja na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu. Nakon poraza u drugom kolu grupne faze Mundijala, u argentinskom se taboru odvijala prava drama, a detalji su izašli na vidjelo.

Sampaoliju okrenuli leđa ključni igrači

Novinar TyC Sportsa i lista Ole, Ariel Senosiain, donosi detalje prave drame koja se odvijala u svlačionici Argentine, nakon teškog poraza od Hrvatske.

Igrači su sazvali sastanak te nakon toga izborniku Jorgeu Sampaoliju te njegovim pomoćnicima Sebastiánu Beccaceceu i Lionelu Scaloniu jasno dali do znanja kako više ne uživaju njihovo povjerenje. Na čelu pobune bili su Messi i Javier Mascherano, a izborniku i njegovim pomoćnicima su istaknuli kako nemaju jasnu viziju, kako su nesigurni te kako u momčad unose nervozu.

„Ne razumijemo te i više ti ne vjerujemo, želimo da se i naše miljenje uvaži.”, istaknuli su igrači.

„Mišljenje o čemu?”, upitao je Sampaoli.

„O svemu.”

„I vi ćete mi složiti momčad, voditi trening i sve?”, bijesno je odgovorio Sampaoli.

Messi je želio naglasiti pred svima kako mu on nikad nije slagao momčad:

„Niti jednom ti nisam rekao nijedno ime. Jesam li ti ikad rekao koga da staviš ili ne staviš u momčad!?“

Svađi je prisustvovao i predsjednik Argentinskog nogometnog saveza Claudio Tapia koji je Sampaoliju samo poručio kako mora popustiti za dobrobit reprezentacije. Jedan od pomoćnika je navodno želio odmah dati ostavku no ona je odgođena.

Na kraju, čini se da ni intervencija igrača nije spasila Argentinu s obzirom da ih je iz natjecanja izbacila Francuska, u osmini finala.

PREKRASNA GESTA: U Hrvatsku stiže poznati fotograf kojeg su oborili Vatreni: ‘Ovo se ne propušta…’

Komentari

komentara

« Povratak