PROCURILI DETALJI: Evo koje uvjete Icardi (i njegova supruga) zahtijevaju od Intera za produljenje ugovora!

FOTO:

Kapetan milanskog Intera, Mauro Icardi jedan je od najboljih napadača lige te ključna karika momčadi „Nerazzurra“. Interes koji za njega pokazuju veliki europski klubovi pomalo plaši upravu, a Mauro i njegova supruga su shvatili kako to mogu dobro iskoristiti.

Što Icardijevi zahtijevaju?

Corriere della Sera danas otkriva kako Mauro, kako bi i dalje ostao, od Intera traži poprilično puno. Preciznije, iza njega stoji njegova supruga, a ujedno i agentica, Wanda Nara.

Mauro i Wanda tako od Intera traže godišnju plaću od 9 milijuna eura godišnje, što je gotovo duplo više nego što sad zarađuje. Također, Wanda traži da se zadrži i ujedno i poveća izlazna klauzula od 110 milijuna eura.

Isti izvor tvrdi i kako su Icardijevi odbili Interovu ponudu od 7 milijuna eura po sezoni te da su odnosi između dvije strane postali poprilično napeti.

U svakom slučaju, Icardi će do kraja sezone najvjerojatnije ostati u Interu, no pitanje je hoće li uprava na ljeto moći udovoljiti zahtjevima argentinskog para. S druge strane, Real Madrid i Juventus pozorno prate razvoj situacije…

SLUŽBENO: Barcelona se riješila Brazilca i realizirala treći najskuplji klupski transfer!

Inter se odriče Vrsaljka u korist braniča Manchester Uniteda?!

Komentari

komentara

« Povratak