PROCURILI DETALJI: Najpoželjnija nogometna voditeljica pala na šarm nogometaša!

FOTO:

Popularna talijanska voditeljica, Diletta Leotta, nedavno je prekinula vezu s poznatim talijanskim boksačem. No, izgleda kako je procurio ‘krivac’ za taj prekid.

Ako je vjerovati natpisima najtiražnijih talijanskih medija, poznanstvo atraktivne TV voditeljice Dilette Leotte i napadača Milana Zlatana Ibrahimovića preraslo je “u nešto više od prijateljstva”. Da nešto ima u toj priči najbolje govore naslovnice Gazzette dello Sport i Corriere dello Sport.

Zlatan i Diletta još uvijek nisu ništa komentirali, ali oba lista prenose informacije poznatog magazina Chi koji tvrdi da je njihovo poznanstvo preraslo u “nešto više od prijateljstva“. Spomenuti magazin otkriva da su zvijezda Milana i zanosna voditeljica zajedno večerali na Sardiniji i to nakon što je Šveđanin otpratio svoju dugogodišnju partnericu Helenu kući, pa produžio prema poznatom otoku, gdje je prethodno Leotta stigla s prijateljicama.

“Njih dvoje su, prvo u odvojenim grupama, došli u isti restoran. Što se unutra točno događalo, nije poznato, jer su bili u dijelu koji je zatvoren za javnost. Ipak, činjenica da su se u isto vrijeme, na istom mjestu, našli, došavši s različitih strana svijeta – za švedske medije je dovoljno da je to samo vidljiva posljedica sve hladnijih odnosa koje Zlatan u posljednje vrijeme ima sa svojom dugogodišnjom partnericom. Diletta se u njegovom životu iznenada pojavila, zahvaljujući fitness kompaniji koja ih je angažirala da je, kao tandem, reklamiraju“, piše Chi.

Zlatan i Helena, koja je od njega starija 11 godina, nisu sklopili službeni brak, a tijekom dugogodišnje veze dobili su dvoje djece, Maximiliana i Vincenta, koji su s njima bili na odmoru sve dok Zlatan nije produžio na istu lokaciju gdje je i atraktivna voditeljica.

JE LI OVO REALNO: NEĆETE VJEROVATI KOLIKI JE KOEFICIJENT NA VEČERAŠNJU POBJEDU BAYERNA!

Komentari

komentara

« Povratak