PROCURILI NOVI DETALJI: Je li ovo razlog zašto je Vrsaljko “poludio” u tunelu?

FOTO:

Šime Vrsaljko bio je jedan od najaktivnijih u kaosu u tunelu koji je izbio poslije susreta Atletico Madrida i Manchester Cityja, a sad cure novi detalji.

Tučnjava igrača Manchester Cityja i Atletico Madrida bila je sadržajnija od onoga što su pokazali na terenu u 90 minuta uzvrata u četvrtfinalu Lige prvaka, a iz sata u sat cure novi detalji.

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko bio je jedan od najratobornijih u tučnjavi koja je izbila poslije utakmice u utrobi stadiona Wanda Metropolitano, sve su zakuhali Stefan Savić i Jack Grealsh, Šime se uključio, a Kylea Walkera morao je smirivati suigrač Ederson.

Ono što su mnogi propustili bila je uloga Cityjeva trećeg golmana Scotta Carsona, koji je prihvatio prijetnje našeg Vrsaljka i gestikulirao prema njemu pokazujući put prema izlasku sa stadiona u stilu “ovdje je previše kamera i svjedoka, vidimo se ispred“, prenosi Gol.hr.

Obojica su krenuli u tom smjeru kad je u igru upala policija i rastjerala zaraćene strane te posljedično spriječila žešći obračun Vrsaljka i Carsona..

TUGA U NOGOMETNOM SVIJETU: UGASIO SE KULTNI TALIJANSKI KLUB!

Komentari

komentara

« Povratak