PROCURIO RAZLOG: Evo zašto je Jurić izvukao Radonjića nakon samo 15 minuta!

FOTO:

Italija bruji o onome što je u derbiju 24. kola Serie A uradio Ivan Jurić.

Torino je u 24. kolu Serie A dva puta vodio protiv Juventusa, ali je na kraju izgubio 4:2. Jurić je u 60. minuti, pri rezultatu 2:2, u igru uveo srpskog ofenzivca Nemanju Radonjića, ali ga je onda zamijenio samo 15 minuta kasnije, kada je Torino gubio s jednim golom razlike.

Radonjić, šokiran trenerovom odlukom, izlazeći s terena tražio je objašnjenje od Jurića, ali ovaj je odbio i pogledati, bijesno urlajući. Pritom su između njih stali članovi osoblja Torina kako bi spriječili izgledan fizički sukob trenera i igrača istog kluba.

Talijanski mediji pišu da je Jurić povukao rijedak potez ogorčen Radonjićevom nonšalancijom, lijenošću i dekoncentracijom u ključnom trenutku. Jurić je bio bijesan zato što Radonjić nije reagirao prilikom akcije za treći gol Juventusa, koji je usmjerio derbi Juveu.

Trener Torina poludio je zato što Radonjić nije markirao Chiesu prilikom centaršuta. Igrač Juventusa tako je nečuvan uspio poslati dobru loptu pred gol Torina, gdje je Juveov stoper Bremer zabio svom bivšem klubu za ključni preokret, 3:2.

Chiesa je tom prilikom dobio loptu iz kornera, bio je sam, a Radonjić najbliži da mu zasmeta. Međutim, Srbin je krenuo prema njemu pa stao, zbog čega su prema Chiesi iz obrane Torina morala potrčati dva postavljena igrača. Na snimci se vidi kako obojica pokazuju Radonjiću da blokira Chiesu.

Pošto on to nije napravio, oni su istrčali na bok i pred golom ostavili Bremera da neometano zabije, a zahvaljujući Radonjićevom kiksu i tome što su ga suigrači morali zakašnjelo pokrivati, Chiesa je imao previše vremena namjestiti se i centrirati za gol.

KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ ŠTO JE RADONJIĆ RADIO PRILIKOM JUVENTUSOVE AKCIJE ZA GOL

Za analizu utakmice Liverpool – Wolves kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak