PROCURIO RAZLOG: Evo zašto Milan prodaje Rebića!

FOTO:

29-godišnji hrvatski nogometaš Ante Rebić nakon četiri godine odlazi iz Milana. Klub koji ga je u ljeto 2019. od Eintrachta posudio, a godinu kasnije i otkupio za 6.7 milijuna eura i za koji je u 124 nastupa postigao 29 i namjestio 17 golova otpisao ga je i stavio na transfer-listu.

Milanska Gazzetta dello Sport otkriva razloge zbog kojih klub više ne računa na Rebića, ali ni na Divocka Origija. Belgijski napadač, godinu dana mlađi od Rebića, došao je prošlog ljeta bez odštete iz Liverpoola, ali mu je tamošnja reputacija jokera koji zabija ključne golove donijela najvišu plaću u Milanu, 4 milijuna eura godišnje.

No, nakon skorog ljeta je više neće primati u Milanu iako ima ugovor još tri godine. Razlog za to nije samo njegov mizeran učinak od tek dva gola u 35 utakmica nego i ponašanje, piše Gazzetta: “Trener Stefano Pioli izuzetno je razočaran ponašanjem dvojice napadača. Rebić i Origi tijekom nastupa rade samo po svom te uopće ne poštuju trenerove upute i odluke.”

Rebićevo ponašanje, jer spočitava mu se još i nezalaganje na treninzima, presudilo mu je u Milanu, uz to što je ove sezone postigao samo tri gola. Pioli ga je koristio kao desno krilo i centralnog napadača, no napredak Rafaela Leaa istisnuo je Rebića na klupu te iz kluba.

Za analizu utakmice Sassuolo – Fiorentina kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak