PROCURIO RAZLOG: Evo zašto Modrić još uvijek nije potpisao novi ugovor s Realom!

FOTO:

Hrvatski kapetan, Luka Modrić, igra još jednu fantastičnu sezonu u dresu velikog Real Madrida. No, njegov aktualni ugovor traje do ljeta.

Mjesecima se pisalo kako će uprava ‘Kraljeva’ ponuditi novi jednogodišnji ugovor koji će Modrić bez problema prihvatiti. Međutim, izgleda kako postoji problem na relaciji uprave i igrača. To je otkrio Gianluca Di Marzio, jedan od najpoznatijih novinara. On tvrdi kako su pregovori zapeli zbog novca:

“Oni u klubu koji žele da Modrić ostane postaju nestrpljivi, jer ugovor s Realom mu završava za samo dva i pol mjeseca, a još nema dogovora o produljenju”, piše spomenuti izvor.

“I Real i Modrić žele nastavak suradnje, ali problem je razlika u plaći, odnosno između onog što Modrić traži i onoga što mu je Real voljan ponuditi. Modrić i njegovi agenti žele da se plaća hrvatskoj legendi Reala vrati na iznos koji je bio prije smanjenja zbog korona-krize. Modrić je, naime, do proljeća 2020. i velikog rezanja troškova zbog ogromnih gubitaka prouzrokovanih lockdownom i neigranjem zarađivao 12 milijuna eura godišnje. Tada je pristao na smanjenje od 10 posto.

Doznajemo kako Modrić toliko želi ostati u Realu da bi pristao čak i da nastavi primati smanjenu plaću. Međutim, Real mu je namjerava još smanjiti i to kako bi mogao pokriti plaću Kyliana Mbappea. On na ljeto dolazi bez odštete, ali će postati i najplaćeniji igrač Reala.”, piše Di Marzio.

Komentari

komentara

« Povratak