PROGLAŠEN KRIVIM: Karim Benzema osuđen na zatvor, evo kakva je kazna za zvijezdu Reala!

FOTO:

Napadač madridskog Reala i Galskih pijetlova proglašen je krivim zbog pokušaja ucjene svog bivšeg suigrača Mathieua Valbuene. Karim Benzema osuđen je na godinu dana uvjetno uz 75 tisuća eura novčane kazne.

Odlučio je to sud u Versaillesu, Benzema je s nekolicinom ostalih želio ucijeniti omalenog Francuza radi snimki seksa, navodno je on potaknuo Valbuenu na šutnju te isplatu novca. Jedan od najboljih napadača današnjice negirao je počinjenje kaznenog djela, a tužitelji su pred sudom tvrdili da je potaknuo Valbuenu da plati osumnjičenoj skupini ucjenjivača kako bi eksplicitna snimka ostala što dalje od očiju javnosti, javlja poznati Reuters.

Benzema je, navodno, zajedno s još četiri osobe tražio od Valbuene između 50 i 100 tisuća eura kako sporna snimka ne bi bila objavljena. Nakon što je događaj dospio u javnost 2015. godine, izbornik Deschamps je oba igrača izbacio iz reprezentacije Francuske. Karim se nakon velikog pritiska javnosti vratio za prošlo Europsko prvenstvo.

“Isprva nisam mogao vjerovati, mislio sam da je to blef. Nije bilo govora o iznosu novca, ali postojala je prijetnja ljudi koji su mi govorili da imaju nešto o meni ” –  izjavio je 37-godišnji veznjak Olympiakosa prije godinu dana.

SKANDAL U KVALIFIKACIJAMA: FIFA ĆE MOŽDA PONIŠTITI OVU UTAKMICU!?

Komentari

komentara

« Povratak