PROMETNO NA POLJUDU: Hajduk želi zaraditi barem pet milijuna eura na prodaji ovih igrača!

FOTO:

Splitski Hajduk se planira pojačati za narednu sezonu, ali sasvim je jasno kako mora prodavati i ostvariti neki milijunski iznos. Sportske novosti pišu da Bijeli planiraju od ljetnog mercata utržiti minimalno pet milijuna eura kako bi predsjednik Jakobušić nadogradio momčad.

Ostanak Marka Livaje će biti od slabog značaja ukoliko se Hajduk ozbiljno ne pojača, u prvom redu su planirani izlazni transferi Marija Vuškovića i Stanka Jurića. Mladi 19-godišnji stoper U-21 selekcije Vatrenih vrijedi 6,5 milijuna eura, ali pregovori s Torinom su zapeli. Splićani žele odštetu od pet milijuna eura i to u jednokratnoj isplati, ali Talijani žele plaćati u više rata.

Jurićev odlazak je sasvim izvjestan ali ne za veću cifru od milijun i pol eura, Uprava bi se rado riješila igrača s visokim ugovorima poput Edouka, Jaira i vratara Posavca. Potencijalnih kupaca zasada nema, ali svašta se još može dogoditi. Na Skupštini kluba je naglašeno da planirani prihodi za ovu godinu budu 127 milijuna kuna.

U zadnje četiri godine Hajduk je solidno prodavao (Vlašić, Bradarić, Erceg, Palaversa, Radošević, Nižić, Ohandza…) pa su mogli egizistirati u dosta mirnim uvjetima.

Komentari

komentara

« Povratak