PROMJENA PLANA: Evo koji Hrvat napušta talijansku Serie A!

FOTO:

U talijanskoj Serie A imamo nekoliko hrvatskih nogometaša i treba istaknuti kako većina igra vrlo važnu ulogu u svojim klubovima. Među njima je svakako i Josip Brekalo.

24-godišnji Josip Brekalo došao je u Torino iz Wolfsburga na jednogodišnju posudbu koja je Talijane koštala točno milijun eura. I može se reći kako je to bio jako dobar posao za Talijane s obzirom da je Brekalo postigao sedam golova uz dvije asistencije. Nedavno se pisalo kako će Josip ostati u Torinu, ali to je očito propalo.

Direktor Torina Davide Vagnati je otkrio kako Brekalo iduće sezone neće igrati u Torinu. Njemački Kicker je nedavno pisao kako se Brekalo želi vratiti u Wolfsburg ili barem samo otići iz torina, a sada je to potvrdio i Vagnati za službenu stranicu kluba.

“Još smo se jednom našli s igračem, njegovim menadžerom i njegovim ocem. U zadnjih nekoliko mjeseci nam je naglasio da ne želi nastaviti u Torinu. Žalimo zbog toga jer je bio dobar, odlično je krenuo i htjeli smo ga otkupiti od Wolfsburga”, rekao je Vagnati pa nastavio:

“Pokušali smo prošli tjedan, ali on ima svoje ideje i moramo ih poštovati. Torino želi igrače koji gore za klub, koji se žele znojiti za naš dres i ponosno mahati našim zastavama. Bolje je da se fokusiramo na igrače kojima je Torino prvi izbor.”

Brekalo je karijeru počeo u Dinamu iz kojeg je za 10 milijuna eura prešao u Wolfsburg 2016. godine. Njemački ga je sastav najprije poslao u Hrva, a onda i u Torino. Ugovor s matičnim klubom mu vrijedi do lipnja 2023. godine pa će vjerojatno na ljeto tražiti novo rješenje.

Komentari

komentara

« Povratak