Promjena plana u Torinu: Juventus se želi riješiti hrvatskog reprezentativca?!

FOTO:

Kako javlja talijanski Tuttomercatoweb Juventus je i više nego zainteresiran za zamjenu igrača s Fiorentinom. „Žrtva“ dogovora je mladi Hrvat…

Nikako da mu krene…

Talijanski mediji javljaju kako je Juventus zainteresiran za zamjenu igrača s Fiorentinom. Marko Pjaca bi tako otišao u Firenzu, a Federico Bernardeschi u torinski klub.

Prema portalu Tuttomercatoweb, Juve je u pregovorima s Bernardeschijevim menadžerom, Giuseppe Bozzom cijeli ovaj tjedan. Također, Bozzo je informirao čelništvo Bianconera o Fiorentininim željama za 22-ogodišnjim Pjacom i uprava Juventusa je spremna pristati na takav prijedlog. Isti portal navodi kako se još samo očekuje Pjacin službeni pristanak. U slučaju da pristane, radilo bi se o dvogodišnjoj posudbi.

Perspektivni Marko Pjaca, prošlo je ljeto prešao u redove talijanskog prvaka iz zagrebačkog Dinama za 23 milijuna eura. Nakon solidnog starta, Pjaca se ovog proljeća ozlijedio na prijateljskoj utakmici između Hrvatske i Estonije. Zbog teške ozljede križnih ligamenata, Pjaca je propustio ostatak sezone, a baš se ovih dana vratio treninzima punim intenzitetom.

Komentari

komentara

« Povratak