PROMJENE U HNS-U: Aktualni predsjednik definitivno postaje bivši, prosinačka skupiština će mu biti posljednja!

FOTO:

Skupština HNS-a koja se održava ovog mjeseca mogla bi donijeti brojne promjene u kući nogometa. Naime, portal 24 sata javlja da bi predsjednik Davor Šuker vrlo lako mogao biti smijenjen nakon iduće skupštine, zasada mu se ukinute sve ovlasti.

Za sve buduće poteze morati će dobiti suglasnost svih članova Izvršnog odbora, ukoliko netko predloži da bi ga trebalo smijeniti, to bi se moglo vrlo lako i dogoditi. Informacije govore da Šuker 19. prosinca neće dobiti podršku od većine klubova, dakle protiv njega su Dinamo, Hajduk, Rijeka, Istra, Inter, Slaven Belupo, Lokomotiva i Varaždin dok će mu glas samo dati Gorica i nažalost Osijek. Jedan nezadovoljni navijač je lijepo napisao grafit koji glasi: „Davor Šuker je Osječanin samo u rodnome listu!“

Na zadnjem skupu Izvršnog odbora nije bilo razgovora o Šukerovu mandatu jer ga dotična grupa ni ne može smijeniti, ali da mogu dojam je da bi to napravili odmah. Ipak, razgovaralo se o Šukerovim ovlastima koje su srezane. Tako će za dogovaranje  prijateljskih utakmica morati tražiti pristanak svih članova Izvršnog odbora.

Ima promjena i kod premija, igrači su ipak bolje prošli ovaj puta,umjesto dosadašnjih 40 posto, ovaj put će Vatreni dobili 45 posto, pa će se nagrade za Europsko prvenstvo 2020. dijeliti u omjeru 55 posto savezu, a 45 posto igračima. To je ipak puno realnija opcija jer se Modrić i društvo znoje na terenu i davaju sve od sebe dok neki u odijelima sjede u svečanoj loži te ne rade ništa za boljitak nogometa.

ŠOK U ŠPANJOLSKOJ: BARCELONINA ZVIJEZDA SE ZARAZILA SPOLNOM BOLEŠĆU I PROPUŠTA VELIKI DERBI!

KAKAV GOSPODIN: Prvi čovjek UEFA-e poslao sjajnu poruku Dinamu!

Komentari

komentara

« Povratak