PROMJENE U JUVENTUSU: ‘Stara dama’ prodaje dva ključna igrača!

FOTO:

Talijanski velikan Juventus spreman je napraviti velike promjene u svojoj ekipi. Dominacija u Italiji nije upitna i ona bi se trebala nastaviti godinama, ali zato će momčad doživjeti malo ušminkavanje…

Sky Sports tako piše kako je Juve spreman prodati Pjanića i Khediru! ‘Stara dama’ za Pjanića traži oko 70 milijuna eura, a ovaj sjajni BIH veznjak već neko vrijeme nalazi se na meti Barcelone, Real Madrida i Manchester Uniteda. Trenutno vrijedi upravo 70 milijuna eura, a u Juve je stigao tijekom ljetnog prijelaznog roka 2016. godine iz Rome u transferu vrijednom 32 milijuna eura.

Sami Khedira je drugi igrač koji bi trebao napustiti Juventus. On je stigao 2015. godine kao besplatni igrač iz Real Madrida. Kada je zdrav, onda je neizostavni dio Allegrijevog stroja. No, u posljednje vrijeme ima velikih problema s ozljedama. Khedira bi mogao napustiti Torino za 20-ak milijuna eura.

A što znače ovi odlasci? Prije svega dolazak fantastičnog Španjolca! Naime, Juventus je već neko vrijeme opasno zagrizao za sjajnog Isca koji proživljava teške trenutke u Madridu. Njegova klauzula je na zaista ludih 700 milijuna eura, pa se spominje kako bi Real bio zadovoljan odštetom od 100 milijuna eura.

Hoće li Juve zaista prodati Pjanića i Khediru kako bi doveo Isca? Hoće ako je vjerovati talijanskim analitičarima…

NERAZZURRI ŽALE ZA KOVOM: „RAZMIŠLJALI SMO O NJEGOVOM POVRATKU IZ REALA, U NJEGOV TALENT SE MORATE ZALJUBITI!“

I TO JE MOGUĆE: Ramos je nakon 15 godina karijere prvi put ovo uspio!

SLAVENE, PA ŠTO UOPĆE RADIŠ TAMO? POGLEDAJTE KAKAV DEBAKL JE DOŽIVIO SLAVEN BILIĆ!

Komentari

komentara

« Povratak