PROPADA TRANSFER ZBOG SUPRUGE: Di Maria ignorira velikana…

FOTO:

Juventus tjednima pokušava dovesti Angela Di Mariju (34), koji je trenutno bez ugovora. Argentinski ofenzivac napustio je PSG na kraju sezone.

U tom je klubu igrao od 2015. godine i sada se odlučio za promjenu sredine. Talijanski klub napravio je sve što je mogao kako bi privolio Di Mariju na potpis, međutim, Argentinac je odolio.

Pregovori traju više od mjesec dana i Di Maria je velika želja trenera Massimiliana Allegrija. Juventus je Di Mariji nudio dvogodišnji ugovor od sedam milijuna eura (uz bonuse), no Di Maria je htio potpisati na godinu dana za isti novac jer se sljedećeg ljeta želi vratiti u Argentinu.

Navodno je Juventus bio spreman pristati i na Di Marijinu ideju, no od igrača nije dobio nikakav odgovor. Gazzetta dello Sport piše da se Juventus počinje povlačiti iz ove utrke jer predugo čeka na Argentinčev odgovor.

Navodno Di Maria preferira odlazak u Barcelonu zbog želje supruge i obitelji. Zbog supruge Jorgeline Cardoso Di Maria nije uspio u Manchester Unitedu, u kojem je igrao u sezoni 2014./2015. Cardoso tada nije mogla podnijeti život u kišnom Manchesteru pa je Angel morao već nakon jedne sezone tražiti novi klub.

Sada supruga kvari planove Juventusu, koji bi nakon duge sapunice mogao ostati bez igrača koji bi im instantno preporodio ofenzivu, njihov najslabiji dio momčadi prošle sezone. Juventusova legenda Gianluigi Buffon smatra da bi Di Maria bio od velike koristi Juventusu.

“Za sadašnju Serie A Di Maria je Maradona. Nadam se da sam jasan. Danas je Serie A tehnički znatno siromašnija nego ranije, a Angel je vrhunski tehničar. On je nemilosrdan pred golom, vrlo lako dribla, dobar je asistent i trči neumorno. Ukratko, on je pravi nogometaš”, rekao je bivši Juventusov kapetan.

MENADŽER POZNATOG IGRAČA HAJDUKA: “PREGOVARAMO SA 10-AK KLUBOVA IZ LIGA PETICE…”

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak