PROPALA INVESTICIJA: Platili ga 35 milijuna eura, a do sada nije odigrao ni jednu utakmicu u Serie A!

FOTO:

Prošlog je ljeta talijanski velikan za njega „iskeširao“ čak 35 milijuna eura, no na kraju se pokazalo kako je to bila posve promašena investicija.

Ozljede i Gattuso

Prošlog je ljeta iz Juventusa za 35 milijuna eura na San Siro, u AC Milan došao 24-godišnji Mattia Caldara. Iako se o njemu pisalo kao o velikoj nadi talijanskog nogometa, u Milanu se baš i nije iskazao. Za AC Milan je odigrao samo jednu utakmicu u svim natjecanjima, i to još početkom sezone, u Europskoj ligi protiv Dudelangea.

Nakon toga, Caldara zbog problema s ozljedama nije bio u konkurenciji za prvu momčad čak 31 utakmicu. Prvo je imao problema s mišićem, da bi po povratku ‘zaradio’ rupturu Ahilove tetive. Nakon svega toga, muku muči da dođe u pravu natjecateljsku formu.

Kako talijanski mediji tvrde, Caldara je od početka ožujka potpuno spreman no trener Gennaro Gattuso baš i nema povjerenja u njega. U skladu s tim, posve je izgledno kako će ga Milan na ljeto pokušati prodati. Ono što je sigurno je da za njega definitivno neće dobiti uloženih 35 milijuna…

PORTUGALAC SASTAVIO LISTU ŽELJA: Cristiano Ronaldo poručio čelnicima Juvea da dovedu hrvatskog reprezentativca!

DOLAZI ANTONIO CONTE: Uprava već sve dogovorila, no igrači se usprotivili i stali uz starog trenera!?

Komentari

komentara

« Povratak