PROPALI PREGOVORI: Hoće li ovaj potez koštati Antu Čačića?

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb nije najbolje započeo drugi dio sezone s obzirom da je odrađen remi bez golova protiv posljednjeplasirane Gorice.

Klub iz Maksimira je uoči nastavka sezone ostao i bez najboljeg igrača kada je Mislav Oršić napokon kompletirao transfer u engleski Premiership gdje je potpisao za Southampton. Njegova zamjena trebao je biti povratnik Josip Brekalo, ali izgleda kako ipak ništa od toga!

Naime, sinoć je Index.hr ekskluzivno pisao kako su pregovori propali te kako će Brekalo karijeru ipak nastaviti u Italiji gdje je prošle sezone nosio dres Torina. Modri se tako okreću novim potencijalnim pojačanjima, ali zasad nema nekih novosti.

Isto tako Germanijak.hr piše kako trener Ante Čačić uopće ne želi Brekala u momčadi. Naime, Brekalov otac te agent Andy Bara prije nekog vremena došli u Maksimir i tako su dali do znanja da je Josip otvoren za opciju povratka. No, u Dinamu ih nije primio Ante Čačić, nije to učinila niti Vlatka Peras, već su ‘popili kavu’ s Markom Vukelićem i Marijanom Vlakom. Koji su rekli da o svemu odlučuje samo Ante Čačić. A on, iako je u to vrijeme bio u Maksimiru, nije razgovarao s Barom i Brekalom seniorom.

Naravno, shvatili su u Brekalovom taboru da Dinamo baš nije toliko zagrijan za Josipa, otišli su razočarani iz Maksimira i tu je, zapravo, priča stala. Sve ostalo su bile špekulacije, glaisine, ali, po ovoj priči koja je došla s više strana, Dinamo, dakle, nije ozbiljno niti razgovarao s Brekalom.

Čačić tako očito vjeruje da ima već dovoljno snažnu ekipu te kako se zamjena za Oršića neće tražiti. No, kiks protiv Gorice svakako je poziv za upozorenje jer je Hajduk smanjio zaostatak za Dinamom na svega četiri boda. Tu je i jedna utakmica manje za Dinamo…

Komentari

komentara

« Povratak