PROPUŠTENO SLAVLJE UZBURKALO JE DUHOVE: Sukobili se Gattuso i visoki talijanski dužnosnik!

FOTO:

Milan je sve do sudačke nadoknade imao prednost u talijanskom klasiku protiv Lazija na Olimpicu. Međutim, Correa je u 94. minuti na radost domaćih tifosa donio rimskog klubu vrijedan bod.

Propuštena pobjeda u posljednjim trenucima teško je pala zamjeniku talijanskog premijera, Matteu Salviniju. Inače, riječ je o velikom simpatizeru Rossonera.

„Gattuso je jako tvrdoglav! Kad zabiješ u tako kompliciranoj utakmici, moraš je zatvoriti. Može li mi netko objasniti tu tvrdoglavost? U zadnjih 10 minuta moraš uvesti 2-3 igrača koji će moći trčati. Izvaditi Borinija koji je trčao brzo poput moje bake!”, prštale su kritike na račun trenera Milana.

“Ne trebaš biti iskusan trener da znaš te stvari. Ja sam to shvatio, a tako i svaki navijač pred TV-om. Milan ima problema u vezi i obrani. Kad sam vidio obranu s trojicom u liniji, počeo sam se moliti.”, zaključio je drugi čovjek talijanske vlade.

Međutim, nije se moralo dugo čekati na Rinov odgovor, naravno da je bio u njegovom stilu.

„Molim Salvija da razmišlja o politici, a ne o nogometu s obzirom na to koliko problema imamo u Italiji. Poludim na to, s toliko poteškoća u zemlji, on ima vremena pričati o Milanu… Nije mu ovo prvi put, kritizirao je Higuaina, sad moje izmjene!”

Za kraj mu je poručio…

„Kao talijanski državljanin, mogao bih ja dosta toga reći o njegovom radu!“

Komentari

komentara

« Povratak