PROTIVNIK SE POJADAO: “Ozlijedili su me Hrvati. Popio sam lijek i onda je krenulo…”

FOTO: HINA

Yassine Bounou, sjajni golman Seville i Maroka, ispao je najveći misterij Svjetskog prvenstva. Nakon što je odličnom obranom udarca Nikole Vlašića donio Maroku veliki bod u prvoj utakmici protiv Hrvatske (0:0), očekivano je bio u prvoj momčadi i za drugi meč protiv Belgije. Nakon što je odradio zagrijavanje bio je među prvih 11 i tijekom intoniranja himni.

I onda, šok. Kada je utakmica počela na golu nije bio on, nego Munir Mohamedi. Odmah su naravno krenule špekulacije što se dogodilo Bounou, ali srećom po Maroko njegova zamjena branila je vrhunski i Munirove su velike zasluge za pobjedu 2:0. Bonou je nakon utakmice otkrio zašto je propustio utakmicu:

“Ozlijedio sam se na utakmici s Hrvatskom, dobio sam snažan udarac. Liječnička ekipa učinila je sve kako bi me osposobila. Popio sam lijekove, ali prije početka utakmice osjetio sam vrtoglavicu. Zato sam samo nekoliko sekundi prije početka utakmice napustio teren kako ne bi mijenjali tijekom meča. Hvala Bogu, Munir je branio sjajno. Međutim, ja to nisam mogao gledati jer sam morao u bolnicu”, otkrio je Bounou za marokansku javnu televiziju Snrt.

Izbornik Walid Regragui potvrdio je priču: “Bounou je dobio udarac protiv Hrvatske i dvojio je što uraditi. Pokušavali smo sve do zaigra, ali nakon zagrijavanja i prije utakmice nije se osjećao dobro i bio je dovoljno iskren da to kaže i ustupi mjesto Muniru koji je briljirao.”

Za analizu utakmice Kamerun – Srbija kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak