PROVOKACIJA ILI NEZNANJE? Pogledajte što su Turci napravili s Dinamovim grbom!

FOTO:

Hrvatski prvak, Dinamo Zagreb, saznao je protivnike u Europskoj ligi. Oni su Anderlecht, Fenerbahče i Spartak Trnava. Na prvi pogled čini se kao vrlo atraktivna skupina, ali sigurno se može biti s razlogom optimističan jer Turci i Belgijci sigurno nisu nešto posebno, a Trnava je prvi put u grupi…

No, do prvih utakmica ima više od pola mjeseca i čini se kako su krenule bitke izvan terena. Naravno, misli se na obične provokacije. Glavni akteri su gospoda iz Fenerbahčea koji su nadamo se slučajno postavili krivi grb našeg prvaka. Na grb Dinama postavili su crvenu zvijezdu!

Dinamo je taj grb sa zvijezdom nosio od Hrvatskog proljeća do osnivanja hrvatske države i, raskidanja veza s komunističkim sustavom, odnosno preimenovanja kluba u HAŠK-Građanski.

Pojedini komentari govore kako se radi o provokaciji dok se drugi sprdaju na račun Fenerbahčea jer su pokazali golemo neznanje iako su stavili točne grbove Anderlechta i Trnave. Zanimljivo kako je krivi grb postavljen na svakoj socijalnoj mreži: Facebooku, Instagramu i Twitteru!

CR, ZAŠTO SI TAKO LOŠ GUBITNIK? PROCURILA DVA KOMIČNA RAZLOGA ZAŠTO SE RONALDO NIJE POJAVIO NA CEREMONIJI!

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1035495674673078273

Komentari

komentara

« Povratak