PRVI ČOVJEK SVE OBJASNIO: Mišković otkrio kako je propao sa Selahijem!

FOTO:

Prvu momčad Rijeke ove sezone nismo mogli zamisliti bez 24-godišnjeg veznjaka Lindona Selahija koji je u polusezoni odigrao čak 20 utakmica u svim natjecanjima. Albanski reprezentativac postigao je i dva pogotka.

No, prošli tjedan dogodio se veliki šok s obzirom da ga je trener Željko Sopić odlučio maknuti iz momčadi. Razlog je što ne želi produljiti ugovor koji mu završava na kraju sezone. Osim toga, prema nekim medijima žele ga Hajduk i Dinamo, a kod njih ili u treći klub mogao bi tada otići bez odštete.

Predsjednik Rijeke, Damir Mišković, gostovao je u HRT-ovoj emisiji Pod stijenama Kantride gdje je svima odlučio pojasniti ‘slučaj Sahiti’:

“Čak i u medijima znaju više nego ja. Što se mene tiče, to je gotova priča, ja sam svoje rekao. Dvaput smo si stisnuli ruku. Dosta mi je stiskanja ruku i govorenja da je sve u redu, a treći dan izađe nešto drugo. Svatko od nas ima pravo napraviti što želi. Ali kada se ja s nekim dogovorim i stisnem ruku, to mi je važnije od potpisa. A onda drugi dan doći s drugim stvarima…

Ne bih ja njega opterećivao time jer mislim da je zbilja htio potpisati i ostati. A s kim on radi ili ne radi, uopće me ne zanima. Nisam njegovog menadžera vidio ni upoznao. Ako je netko ozbiljan i želi potpisati ugovor s Rijekom, onda bi se trebao upristojiti i doći u klub poslije tri godine, koliko je Selahi ovdje.

Možda sam vidio prvog menadžera. Sad ga je promijenio pa ima nekog drugog. Ne zanima me. Neće nas netko zvati telefonom, već ima doći, sjesti s našim sportskim direktorom i trenerom te se dogovoriti pa idemo dalje. To je to”, rekao je Mišković pa nastavlja:

Selahiju ugovor vrijedi još šest mjeseci. Voditelj je Miškovića pitao hoće li veznjak stoga ostati u klubu do ljeta. “Ima ugovor do ljeta. Moramo ga ispoštovati, kao i on. To je to za sada”, odgovorio je predsjednik Rijeke, kojem je postavljeno i pitanje hoće li Selahi igrati za Sopićev sastav.

“Ne znam. Što biste Vi napravili? Bi li trebao igrati? Jednostavno, to je tako. Idemo završiti priču s njime. Kao da govorimo o Maradoni cijelo vrijeme. Imamo Hodžu, po meni top igrača. Ne moramo se brinuti o našoj vezi. Imamo Hodžu, Bandu, Ilinkovića, Petroviča… Ima ih previše”, zaključio je Mišković o Selahiju.

Komentari

komentara

« Povratak