PRVI INTERVJU LIVERPOOLOVE UZDANICE: “Klopp mi je samo rekao da…”

FOTO:

Japanski napadač, a novi igrač Liverpoola, Takumi Minamino, dao je prvi intervju smatrajući velikom srećom i čašću što je dobio poziv od, kako sam navodi ,,najboljeg kluba na planeti’’. On ovaj transfer smatra izuzetnom prilikom koju svakako treba iskoristi najbolje moguće.

Njegove prve dane u novom klubu komentira kao da je među ekipom oduvijek i da se već dobro uklopio sa momcima i ostalim čelnicima kluba.

,,Sjećam se da je Klopp došao nakon prvog treninga  i rekao mi: ‘Ne brini  oko toga sa kim sada igraš. Igraj istim načinom kao što si to radio u prehodnom klubu. Igraj na svoj način i uživaj’ ‘’. Čini se da ovaj dvadesetčetvorogodišnji Japanac ima sve preduslove da pruži najbolje od sebe, a o ostalo je samo da vidimo na djelu da li će igrom pomjeriti svoje ali i granice ovog kluba.

Da podsjetimo, Minamino je službeno postao član Liverpoola 1. Sječnja, a u ovaj klub je došao iz iz RB Satzburga gdje je bio daleko najbolji igrač u austrijskoj Bundesligi, s otkupnom klauzulom u ugovoru u visini od 8.500.000 eura.

NEVJEROJATNA GOLČINA: MODRIĆ ZABIO ČUDESNI GOL POPUT QUARESME!

HOĆE LI IZGUBITI EURO? Ante Rebić je danas dobio katastrofalnu vijest!

STRAŠAN UDARAC ZA DINAMO: PONAJBOLJEM IGRAČU PROPALE PRIPREME ZBOG OZLJEDE!

Komentari

komentara

« Povratak