PRVI INTERVJU NAKON OPROŠTAJA: Rakitić objasnio zašto više neće igrati za Vatrene!

FOTO:

Ivan Rakitić danas je odradio veliki intervju koji je objavljen na stranicama njegovog novog kluba, Seville.

Raketa objasnio svoje razloge

Hrvatski nogometni savez u ponedjeljak je objavio kako se Ivan Rakitić oprašta od reprezentacije. Nakon 13 godina i niza velikih pobjeda Raketa je odlučio kako je došao kraj njegove reprezentativne karijere. Danas je u intervjuu objasnio zašto je donio ovu tešku odluku.

„Ovo je težak trenutak. Možda najteža, najkompliciranija, odluka u čitavoj karijeri. Niti jedan igrač ne želi da dođe taj trenutak. Nakon više od 13 godina i 106 utakmica, te posebno poslije svega zajednički proživljenog u Rusiji.”, izjavio je 32-godišnji Rakitić pa nastavio:

“Odlučio sam tako smatrajući da je došao idealan trenutak da svima zahvalim na pažnji koju su mi pružali, od prvog dana. Na svemu što smo zajedno proživjeli. Jako je teško, no također je došao trenutak da se koncentriram 100 posto na Sevillu, kako bih svu svoju snagu usmjerio na ovu ekipu. A reprezentaciju ću podržavati od doma. Neka znaju da će u meni imati najvećeg navijača, ovdje iz Seville. Hvala im na svemu, bio sam najponosniji čovjek na svijetu dok sam branio svoju zemlju na nogometnom terenu toliko vremena i tijekom toliko utakmica.“

Podsjetimo, Rakitić je početkom mjeseca napustio Barcelonu i vratio u Sevillu gdje je već igrao od siječnja 2011. do srpnja 2014. godine.

Podsjetimo, u četvrtak Sevilla igra protiv Bayerna utakmicu europskog Superkupa u Budimpešti. Rakitiću će ta utakmica biti 150. nastup za Sevillu.

Komentari

komentara

« Povratak