PRVI POPIS NOVOG BIH IZBORNIKA: Na popisu se našao igrač iz HNL-a te bivši hrvatski reprezentativac!

FOTO:

Novopečeni BIH izbornik, Sergej Barbarez, objavio je svoj prvi popis nogometnih reprezentativaca.

Reprezentacija BiH u lipnju će odigrati dvije prijateljske utakmice, protiv Engleske i Italije. Barbarez je napravio značajne promjene u reprezentaciji. Oprostili su se Miralem Pjanić i Ibrahim Šehić, nekoliko igrača je ozlijeđeno, a tu je i dosta novih lica.

Među novim licima je i Nikola Katić, bivši stoper Hajduka i Slaven Belupa, koji je 2017. upisao nastup za Hrvatsku u prijateljskoj utakmici protiv Meksika. U reprezentaciju je prvi put pozvan i još jedan stoper s hrvatskom putovnicom, a radi se o Rijekinom braniču Stjepanu Radeljiću.

Popis reprezentacije BiH:

Golmani: Nikola Vasilj (St. Pauli), Kenan Pirić (AEK Larnaca), Osman Hadžikić (Velež)

Obrana: Jusuf Gazibegović (Sturm Graz), Sead Kolašinac (Atalanta), Anel Ahmedhodžić (Sheffield United), Dennis Hadžikadunić (HSV), Ermin Bičakčić (Eintracht Braunschweig), Nikola Katić (FC Zurich), Stjepan Radeljić (HNK Rijeka), Tarik Muharemović (Juventus)

Vezni red: Rade Krunić (Fenerbahče), Benjamin Tahirović (Ajax), Denis Huseinbašić (1. FC Köln), Ivan Bašić (Orenburg), Armin Gigović (Midtjylland), Dal Varešanović (Rizespor), Haris Hajradinović (Kasimpaša), Dženis Burnić (Karlsruher)

Napad: Edin Džeko (Fenerbahče), Ermedin Demirović (Augsburg), Haris Tabaković (Hertha) i David Vuković (Borac).

Komentari

komentara

« Povratak