PRVI PUT U POVIJESTI: Dva igrača Dinama završila u američkom MLS-u!

FOTO:

Petar Čuić i Dominik Rešetar karijeru nastavljaju u Sjedinjenim Američkim Državama. Informacija je stigla s tamošnjih portala, a koji potvrđuju transfer u Sporting Kansas City. (Sportske novosti)

“Čuić i Rešetar dio su uglednog kluba koji godinama dominira u Hrvatskoj”, pišu Amerikanci u objašnjenju transfera.

Nogometaši iz Dinamo II pridružit će brojnoj međunarodnoj “eskadrili” u Kansas Cityju, tamo su primjerice Pedro (Portugal), Luis Olivera (Argentina), Duval Wapiwo (Kamerun), a prvenstvo starta početkom ožujka.

Klub se natječe u USL Championshipu, odnosno u drugom razredu američkog nogometu, odmah ispod MLS-a (Major League Soccer).

Nedavno smo pisali o neobičnim skautima koji su dijelili zanimljive ponude mladim hrvatskim igračima (bili su u Hajduku, Dinamu i nekim drugim klubovima), možda je ovo primjer uspješnih – “ulova”. Francesco D’Agostino i Mike Fucito, pomoćni treneri soccer momčadi Harvarda, tražili su kandidate, a nudili su 75.000 dolara, odnosno pokrivanje kompletnih troškova studiranja.

Branič Petar Čuić (20) i napadač Dominik Rešetar (19) odlični su kandidati, nije nemoguće da će spojiti ugodno i korisno…

KAKAV JE TO IGRAČ: POGLEDAJTE ZAŠTO JE DUVNJAK NAJBOLJI IGRAČ SVIJETA. OVO MOŽE NAPRAVITI SAMO ON

Komentari

komentara

« Povratak