PUNO HVALA, GOSPODINE: Portugalski izbornik oduševio izjavom u vezi Hrvatske!

FOTO:

Portugal je jučer na svom terenu po prvi put u povijesti izgubio od Hrvatske. Bilo je 1:2 za Vatrene zahvaljujući golovima Modrića i Budimira, dok je kod Portugalaca zabio Jota.

Portugalci su tako pripreme odradili pobjedom nad Finskom 4:2 te porazom od Hrvatske 1:2. Portugalski izbornik, Roberto Martinez, nizao je hvalospjeve na račun Hrvatske poslije susreta pa je tako kazao:

“Trebalo nam je 20 minuta da uhvatimo ritam utakmice. Hrvatska je tehnički jako kvalitetna i mislim da su nam pomogli naš stav i predanost. Imali smo deset kornera, zabili smo iz uigrane akcije. Rezultat je negativan, ali treba ga analizirati. Mislim da ima puno pozitivnih stvari.”

O drugom golu Hrvatske je rekao: “Mislim da je pogodak došao u teškom trenutku. Nastavili smo igrati nakon toga, dobro smo reagirali i stvorili dvije-tri dobre prilike. Bili smo samouvjereni i dobro kontrolirali utakmicu. Nakon drugog gola nam je pao intenzitet. Moramo zadržati intenzitet u obrani, ali ovo je vrlo pozitivna utakmica za naše pripreme.”

“Imali smo deset pobjeda u kvalifikacijama. Moramo napraviti sve što možemo da pripremimo momčad za 18. lipnja i da budemo na najboljoj razini. Riječ je o tome da su svi igrači pojedinačno na dobrom nivou. Bilo je vrlo pozitivno vidjeti Matheusa Nunesa na terenu, kao i Dioga Costu. Pozitivno je bilo vidjeti i Bernarda Silvu kako igra 90 minuta.” Portugal Euro otvara 18. lipnja protiv Češke, a u skupini su još Gruzija i Turska.

Komentari

komentara

« Povratak