PUTEVIMA JOSIPA ŠUTALA: Evo koga Dinamo šalje na posudbu u Istru!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb ima jedan problem koji svakako donosi glavobolju treneru Anti Čačiću, a to je gužva u svlačionici.

Tako u Maksimiru više nisu Ivo Pinto, Mario Ćuže, Ivan Šaranić, Stefan Milić i Duje Čop. A na izlaznim vratima je mladi napadač Bartol Barišić. Naravno, ne u transferu nego u obliku posudbe gdje će dobiti toliko potrebnu minutažu te igranje na visokom nivou.

Ovaj mladić već godinama slovi kao veliki potencijal, upravo je napadač-strijelac, koji je u mlađim uzrastima rušio neke rekorde, nazabijao se golova. Vrlo dobra je bila i njegova prošla seniorska sezona, 10 golova uz dvije asistencije u Drugoj HNL, svakako brojke zbog kojih zaslužuje pažnju.

Bilo je čak razmišljanja kako ga treba povesti na pripreme s prvom momčadi, ali u Dinamu je trenutno golema gužva u napadu pa ne žele gušiti velikog talenta zbog toga.

Sportske novosti tako pišu kako je Bartol najbliži posudbi u Istri 1961. Novi sportski direktor Puljana Saša Bjelanović već je kontaktirao s Dinamom, opcija je realna, iako za Barišića nije jedina.

Pokazala se Istra odličnim poligonom za razvoj mladih igrača, tamo je stasao Josip Šutalo, a lani se dokazao Osijekov napadač Dion Drena Beljo.

KRUNA KARIJERE: MARIO PAŠALIĆ RADI TRANSFER KARIJERE!?

Komentari

komentara

« Povratak