Računalna simulacija izračunala tko će biti prvak svijeta!

FOTO:

Još je ostalo manje od dva mjeseca do početka Svjetskog prvenstva u Kataru, a uoči početka Mundijala jedna engleska kladioničarska aplikacija (SBK) pozabavila se prognozom i napravila računalnu simulaciju svih rezultata na svjetskoj nogometnoj smotri.

Ako je suditi prema njihovim rezultatima, Engleska će ispasti u četvrtfinalu. Engleska će, prema ovoj prognozi, završiti na prvom mjestu u skupini B i u osmini finala će izbaciti drugoplasiranu reprezentaciju iz skupine A Senegal, nakon čega će u četvrtfinalu ispasti od Francuske.

Što se tiče konačnog poretka i bitke za medalje, u jednom polufinalu će Brazil pobijediti Argentinu dok u drugom predviđaju trijumf Francuske nad Belgijom. U finalu će Brazil biti bolji i šesti put će uzeti naslov, dok će Argentina osvojiti broncu.

Prognoza finala glasi: Brazil pobjeđuje Francusku i postaje svjetski prvak šesti put, a u utakmici za treće mjesto Argentina će biti bolja od Belgije.

Što se tiče Hrvatske, ona se ne spominje u ovom tekstu, no gledajući kostur nokaut faze vidi se da se ekipi Zlatka Dalića predviđaju dvije solucije – od ispadanja u skupini do ispadanja u četvrtfinalu od Brazila.

Kako su Belgiju svrstali u donji dio nokaut faze te računalo tvrdi da će se susresti u polufinalu s Francuskom (koja će prethodno eliminirati pobjednika skupine B Englesku), očito je da predviđaju Brazilcima da će osvojiti skupinu G. U tom slučaju, igrali bi u osmini finala protiv drugoplasiranog iz skupine H, a zatim u četvrtfinalu protiv boljeg iz dvoboja skupine E (Njemačka ili Španjolska) – drugoplasirani iz skupine F (Hrvatska).

SVAKA ČAST: FRANCUSKI IZBORNIK POSLAO HRVATSKOJ VELIČANSTVENU PORUKU!

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak