RADI SE NA TRANSFERU: Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s poznatim agentom!

FOTO:

Novopečeni predsjednik splitskog Hajduka, Ivan Bilić, danas je viđen u Zagrebu, točnije u hotelu Westin gdje je odradio zanimljiv sastanak.

Na sastanku je bio poznati agent Andy Bara. Fotka se vrlo brzo proširila WhatsAppom i društvenim mrežama, a pojavile su se i prve spekulacije o tome tko bi mogao biti tema sastanka održanog u zagrebačkom Westinu.

Prvi čovjek Hajduka jučer je bio na finalu Kupa za pionire i kadete koje se igralo na stadionu Rudeša, a boravak u Zagrebu očito je iskoristio za sastanak s menadžerom koji u Hajduku ima dvojicu igrača. Radi se o Mihaelu Žaperu i Josipu Brekalu, o čijem se produljenju posudbe možda i razgovaralo na sastanku jer je Brekalo igrač Fiorentine koji bi se na ljeto trebao vratiti u Italiju.

Ipak, Dalmatinski portal piše da je tema razgovora bio nogometaš kojeg Bara i njegova agencija ne zastupaju. Riječ je o Rokasu Pukštasu, mladom američkom veznjaku kojeg Hajduk ovog ljeta planira prodati kako bi zatvorio budžet za sljedeću sezonu. Navodno je Bara predstavio Biliću ponudu za Pukštasa, ali zasad se ne zna od kojeg bi ona kluba mogla stići.

Komentari

komentara

« Povratak