RAKITIĆ NA NASLOVNICI: Ova dva velikana u borbi za Hrvata!

FOTO:

Nema promjene kod španjolskog prvaka Barcelone. Ivan Rakitić i dalje je rezervna opcija kod Valverdea te je sve izvjesnije kako će Hrvat napustiti Barcelonu tijekom zimskog prijelaznog roka.

Koliko je situacija u Barceloni loša najbolje pokazuju izjave Rakitića uoči okršaja protiv Mađarske u Splitu. Ivan se požalio na situaciju u klubu, a baš ništa se nije promijenilo. Zanimljivo, katalonski ponos se ne može baš pohvaliti dobrom igrom, a navijači sve više žele odlazak Valverdea.

No, izgleda kako će Rakitić imati slatke muke u narednim danima. Današnje izdanje Mundo Deportiva donosi kako Ivan Rakitić bira između dva talijanska velikana, a to su Juventus i Inter. U pitanju je velika borba za Rakitića dok Španjolci dodaju kako se on želi izboriti u Barceloni za početnu postavu.

Nedavno je Valverde rekao da mu je svaki put teško kad Rakitića, miljenika navijača, mora ostaviti na klupi. “Teško je igrača poput Rakitića ostaviti na klupi, ali mi imamo puno dobrih igrača. Između njih vlada zdrava konkurencija”, rekao je trener Barcelone.

Rakitić je pet godina bio jedan od ključnih igrača Barcelone, kluba s kojim je osvojio sve što se može osvojiti. Ugovor s Kataloncima ima još godinu i pol.

Kao glavni favorit za njegovo dovođenje i dalje je Juventus…

PA OVO JE SVE: RAMSEY ‘UKRAO’ GOL RONALDU, FOTOREPORTERI ZABILJEŽILI PORTUGALČEVU REAKCIJU

BREAKING NEWS: Bayern Munchen smijenio Niku Kovača, a evo tko dolazi na klupu!

Komentari

komentara

« Povratak