Rakitić: Ostajem u Sevilli, ne razmišljam o umirovljenju

FOTO:

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić (34) rekao je da namjerava ostati u Sevilli s kojom je ove sezone zauzeo četvrto mjesto u španjolskom prvenstvu te da ne razmišlja o završetku karijere.

“Nadam se da će mi produžiti ugovor na još pet sezona”, rekao je smijući se u intervjuu za lokalne novine Diario de Sevilla objavljenom u ponedjeljak.

“Najvažnije je da ostanem sve dok ja vidim da mogu doprinositi ekipi. Izuzetno sam zadovoljan pa ne razmišljam o drugim stvarima, niti drugim mjestima, niti bilo čemu drugome”, dodao je.

Rakitić je u rujnu 2020. godine prešao iz Barcelone u Sevillu te s njom potpisao ugovor do 30. lipnja 2024. U vrijeme tog transfera oprostio se od igranja za reprezentaciju Hrvatske čiji je bio dokapetan i s kojom je osvojio srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu 2018.

“Ne razmišljam o nikakvom umirovljenju jer obožavam nogomet i želim igrati sve što se može. Hoće li to biti godinu, dvije, tri ili pet godina već ćemo vidjeti. Ovdje ću biti sve dok budem vidio da sam sposoban natjecati se i pomagati”, rekao je Rakitić.

Ove sezone je nastupio u 46 utakmica zabivši sedam golova i upisavši sedam asistencija.

“Želim i dalje napredovati. Za mene je najvažnije pomagati ekipi, pa je sve što je dobro za ekipu dobro je i za mene”, rekao je igrač s brojem 10 na leđima koji je protekle sezone bio kapetan u odsustvu ozlijeđenog braniča Jesusa Navasa.

Komentari

komentara

« Povratak