RAMOS I PUYOL NE SKRIVAJU RAZOČARANJE: Otkriveni razlozi Piqueovog iznenadnog umirovljenja!

FOTO:

Vijest koja je jučer odjeknula španjolskim, a ubrzom i svjetskim sportskim medijima je ona o umirovljenju Gerarda Piquea.

Sam i razočaran

Gerard Pique jučer je objavio kako će ovaj vikend, protiv Almerije, igrati svoju posljednju utakmicu u profesionalnoj karijeri. Nakon skoro 800 odigranih utakmica i 15-ak sezona Pique se od nogometa oprostio nekoliko mjeseci prije nego što će proslaviti 36. rođendan.

Ova neočekivana odluka mnoge je iznenadila, a Marca piše kako je više faktora utjecalo na njeno donošenje. Prije svega, Pique je poprilično pao u formi, pa je Xaviju postao posljednja opcija kad su stoperi u pitanju. Prije nekoliko mjeseci je prekinuo dugogodišnju vezu sa Shakirom, što mu je dodatno zakompliciralo situaciju u privatnom životu.

Ipak, najviše ga je pogodilo to što Barcelona više ne stoji iza njega, štoviše silno ga se željela riješiti. Pique se više nije osjećao zaštićenim nakon orkestrirane kampanje usmjerene protiv njega, pogotovo nakon utakmice protiv Intera u Ligi prvaka. Nekolicina čelnika katalonskog kluba mu je prigovorila kako je njegova plaća i ugovor do 2024. preveliki teret za klub.

Na šokantnu vijest nisu ostali imuni ni Piqueovi dugogodišnji suigrači, Sergio Ramos i Carles Puyol.

„Hvala na sve Geri. U šoku sam. Nisu bili fer prema tebi, samo su rijetki branili dres Barcelone kao ti. Bila je privilegija igrati s tobom, volim te”, poručio je Puyol.

„Geri, reći ću ti na andaluzijskom: Ne mogu ti oduzeti sreću. Uživaj u životu”, napisao je Sergio Ramos. Za HNL listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak