Rangnick pristaje u Milan dovesti Bobanovu želju, ali za samo trećinu plaće

FOTO:

Borussia Dortmund neće produljiti ugovor Mariju Götzeu pa će strijelac pobjedničkoga gola na SP-u 2014. nakon ove sezone tražiti novi klub. Interes za 27-godišnjeg njemačkog veznjaka zasad su pokazala tri talijanska kluba – Milan, Lazio i Roma, prenosi index.hr.

Götzea je Milan želio još dok je na San Siru radio Zvone Boban, a čini se da se interes nije ohladio do danas. Ovog bi ljeta ulogu trenera i sportskog direktora Milana trebao preuzeti Ralf Rangnick, a Calciomercato piše da je on već odobrio dolazak svojeg sunarodnjaka.

Međutim, isti izvor piše kako Milan neće moći Götzeu ponuditi godišnju plaću od osam milijuna eura, kakvu ima u Dortmundu, nego između 2,5 i 3,5 milijuna. To bi značilo da bi Nijemac na San Siru imao jedva trećinu primanja u odnosu na ono što je zarađivao u Dortmundu.

Očekuje se da će uslijed koronakrize plaće pasti svim igračima koji potpisuju nove ugovore i da Götze nigdje neće moći dobiti plaću nalik dosadašnjoj, no Talijani pišu da će vjerojatno ipak imati unosnijih ponuda od Milanove. No, je li Gotze zaista potreban Milanu?

Komentari

komentara

« Povratak