RANGNICKOV MILAN: Pet godina, 20 novih članova, preko 200 milijuna eura i potpuno nova filozofija!

FOTO:

Iako još posve nije jasno što će se dogoditi u Italiju po pitanju tamošnje Serie A, čini se kako je AC Milan spreman za još jedan novi početak. Zlobnici će kazati pa po koji put…

Cijenjeni njemački stručnjak Ralf Rangnick na korak je do preuzimanja talijanskog velikana AC Milana. Bild piše kako 61-godišnjak i dalje pohađa tečajeve talijanskog jezika, a u isto vrijeme se pregovori s Milanom privode kraju.

Vjeruje se kako Rangnick ima jasnu viziju kako sedmerostrukog europskog prvaka vratiti u vrh talijanskog nogometa. Ralf je zatražio uistinu velike ovlasti na San Siru te čak petogodišnji ugovor kako bi se znalo na čemu je.

Osim toga, Rangnick će dovesti čak 20-ak svojih bliskih suradnika u Milan što samo potvrđuje kako ovaj projekt shvaća jako ozbiljno. Bild ide još dalje pa tako piše da je Nijemac zatražio preko 200 milijuna eura kako bi odradio unaprijeđenje palog giganta.

DA LI JE LAGAO ZA GODINE? EVO GDJE SE TRENUTNO NALAZI JOSEPH MARIE MINALA!

Poznati stručnjak želi da Milan igra moderni nogomet te tako planira značajno pomladiti ekipu. Želi da prosječna dob igrača bude na 22 godine, a zanimljivo da je aktualna dob igrača Milana preko 26 godina.

Navijači Milana su podijeljeni jer ni sami više ne znaju koja je već ovo promjena od  2012. godine kada je realno sve krenulo nizbrdo odlaskom Ibrahimovića i Thiaga Silve. Milan je nakon toga prestao ulagati u ozbiljne igrače te su se okrenuli čudnim posudbama, a i besplatnim igračima.

Inače, dolazak Rangnicka značio bi rastanak s Maldinijem i Ibrahimovićem. U prijevodu, Ivan Gazidis je pobijedio u potpunosti potjeravši Bobana, a sad će vrlo vjerojatno i Paola Maldinija…

DINAMOVAC ZABRINUO NAVIJAČE: “VRIJEME JE ZA INOZEMSTVO…”

OPET ĆE BITI JAKI: MANCHESTER UNITED DOGOVORIO POJAČANJE OD 80 MILIJUNA EURA!

KORONAVIRUS PRESUDILA: Ugasio se još jedan poznati klub!

Komentari

komentara

« Povratak