RASPADA SE REPREZENTACIJA? Dejan Lovren otkrio šokantne informacije…

FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nakon ždrijeba kvalifikacija za Euro 2020. godine bili smo uvjereni kako će Hrvatska to riješiti bez problema, ali poraz protiv Mađarske te neuvjerljive izvedbe protiv Azerbajdžana i Walesa dokaz su da nešto ne štima. Plus, novi dokaz stigao je od Dejana Lovrena…

Dejan Lovren u razgovoru za Sportske novosti otkrio je kako nešto ne štima u reprezentaciji:

“Ne želim nikoga uvrijediti, ne bih htio nešto krivo kazati… Žao mi je što u reprezentaciji nismo više takvi kakvi smo bili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji! Imam neki osjećaj koji nije dobar. Kao, eto, ono što smo napravili u Rusiji, to je to, nema dalje. Nije mi to drago. Jasno mi je da se otkazuje zbog ozljeda, i ja sam bio u takvim situacijama. A ostale situacije mogu prihvatiti, ali samo donekle. Mi smo reprezentacija koja i dalje može napraviti velike stvari, nije Rusija bila naš vrhunac i kraj. Nemamo mi 35 ili 36 godina pa da smo stari. Svi smo mi skupa – ili barem većina reprezentativaca – među najvažnijim igračima u svojim klubovima, treba to iskoristiti”, kazao je iskusni reprezentativac pa se potom dotaknuo iskustva iz 2016. godine:

“Kad sam imao problema, zna to dobro Luka Modrić, bilo je to 2016., došao sam na okupljanje reprezentacije, stao sam pred sve i kazao, oprostite, nisam s glavom bio tu, nisam bio spreman, nisam ni zaslužio biti s vama. Znate i sami da su mi se događale neke stvari u privatnom životu, ali došao sam, digao sam se pred svima. Svi to znaju u reprezentaciji. Zato i jesam to što jesam. Otvoren sam, uvijek sam za razgovor. Da, ako netko ima problema, privatnih ili drugih, u redu. Međutim, svi ovi dečki koji su tu, koji su se odazvali, zaslužuju respekt”. govori Lovren pa potom zaključuje:

“Ne želim da se sve ono što smo napravili u Rusiji brzo zaboravi, zbog bilo kojeg pojedinca. Jer znate, u takvim se situacijama odmah počne stvarati negativna atmosfera. Ne želim to! Toliko smo se junački borili, toliko izborili u Rusiji, zbacili smo teret sa svojih leđa, pobijedili smo negativnu atmosferu koja se stvorila oko reprezentacije. Ne želim da se ona opet vraća, nismo to zaslužili, nitko to nije zaslužio, ni naš izbornik, ni stožer, ni igrači koji uvijek dolaze. Nije fer!”.

SVIĐA LI VAM SE? SLUŽBENO PREDSTAVLJEN LOGO ZA SVJETSKO PRVENSTVO U KATARU 2022. GODINE!

TRANSFER U ZADNJI TREN: Ante Rebić ima novi klub!

 

Komentari

komentara

« Povratak