RASTANAK NAKON 8 GODINA: Mesut Ozil napokon pronašao novi klub!

FOTO:

Bivši njemački reprezentativac, Mesut Ozil, našao se u velikim problemima na samom početku ove sezone. Novopečeni trener Arteta smatrao je kako mu Mesut uopće ne treba pa tako nije registrirani ni za Europa ligu te čak ni za Premiership.

Nakon toga svi su bili uvjereni kako će Ozil napraviti izlazni transfer u produženom ljetnom prijelaznom roku ali to se nije dogodilo. Glavna prepreka svakako je bila njegova ogromna plaća, a u Arsenalu su odlučili kako im on više ne može pomoći. I dobro su se zeznuli jer je Arsenal bio katastrofalan. Stvari su se nekako popravile u zadnje tri utakmice pa su tako skočili na 11. mjesto.

No, u nastavku sezone sada će definitivno ostati bez Ozila. Poznati turski novinar Mert Yuksektepe jučer je lansirao vijest kako je posao već gotov te kako će Ozil postati novi igrač Fenerbahčea!

Iako su ga u jesen sad već pomalo davne 2013. godine od madridskog Reala otkupili za 47 milijuna eura, sada bi u Arsenalu bili sretni da uspiju uprihodovati išta u njegovom transferu. Ipak, s obzirom na to da mu je tržišna vrijednost pala na svega 5 milijuna eura, te da mu ugovor ističe u lipnju ove godine, Fener ga je na ljeto mogao imati besplatno. Ipak, žele ga odmah, pa će pokoji milijun ipak morati uplatiti na Arsenalov žiro-račun.

Komentari

komentara

« Povratak