RAZOČARANI ZBOG REMIJA: Evo što je rekao velški izbornik! Dotaknuo se dodatnih kvalifikacija u ožujku!

FOTO:

Wales ipak nije uspio ostvariti pobjedu na gostovanju kod Armenije. U glavnom gradu Erevanu odigrali su samo 1:1, a zbog Hrvatske pobjede nad Latvijom pali su na treće mjesto.

Velšani, kao i njihov izbornik, znaju da im je sada potrebno pravo čudo kako bi ostvarili direktni plasman na Europsko prvenstvo u Njemačkoj sljedeće godine: „Svi smo razočarani u svlačionicu. Htjeli smo dobiti utakmicu, u završnici smo sve adute ubacili u napad, htjeli ih napasti sa što više igrača. Međutim, nije išto po našim planovima.“, rekao je nakon utakmice izbornik Rob Page.

Koliko je rani gol Armenije promijenio tijek utakmice i sputao vas?

„Istina da je, ali smo se nakon gola počeli odmah dizati u igri. Kontrolirali smo igru, ali primljeni pogodak u petoj minuti je najgori mogući start. Nismo dobro očistili korner, reakcija je bila slaba i zato smo dobili gol. Udarili smo u zid, ali smo se dignuli već u prvom dijelu. Dali smo gol u najboljem trenutku i znali da će u drugom dijelu promjene koje smo napravili nešto donijeti. Bilo je frustrirajuće što nismo iskoristili nekoliko dobrih prilika, a njihov vratar je bio odličan. Sad smo razočarani, ali imamo utakmicu u utorak na koju smo fokusirani. Ovo nije rezultat koji smo htjeli i trebali, ali mala šansa još postoji. Želimo završiti kvalifikacije na pozitivan način. Znamo da nije sve u našim rukama, zato i gledamo već prema ožujku, moramo biti spremni“, rekao je Page.

U sljedećem kolu Wales će igrati kod kuće protiv Turske. Na Euro će ići direktno samo ukoliko pobijede Tursku, a da Hrvatska ne pobijedi Armeniju u Maksimiru.

Za tiket dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak