RAZOČARAO LEGENDU DINAMA: “Nisam to očekivao od Šimića! Ne ljutim se, ali sam razočaran…”

FOTO:

Dario Šimić postao je prošli tjedan član Dinamove uprave, ali početak njegovog mandata zaista je kao iz noćne more s obzirom na poraze od Šibenika i Istre.

Podsjećamo, Šimić je prije nekoliko godina zajedno sa Marićem, Šokotom i Bišćanom krenuo u borbu za bolji Dinamo. No, nisu uspjeli u tome. Ipak, Dario Šimić danas je u Dinamu, a način na koji je ušao nije najbolje pao još jednoj legendi Dinama, Tomi Šokoti koji je u razgovoru za Index kazao:

“Moram reći da sam malo razočaran u Darija. Šest mjeseci je pregovarao sa svima u klubu i izvan njega a da ja nisam ništa znao o tome. Bili smo zajedno u toj borbi. Mi smo jedini tad imali muda nešto napraviti kad su drugi šutjeli i skrivali se i mislim da bi bilo fer da je barem nazvao i rekao: “Ej, Tomo, ja krećem u Dinamo, želim nešto promijeniti.

Ja se ne guram nigdje niti bih se ikad gurao i što se toga tiče može biti opušten. Ja imam svoje poslove kojima se bavim i vjerujem da će moje vrijeme u Dinamu kad-tad doći jer mislim da sam tu priliku zaslužio svojim ponašanjem i svojim karakterom.

Ne ljutim se ja na njega, ali me razočarao tim postupkom jer to je stvar karaktera, morala i Zagreba, a vjerojatno tamo od kud je on došao toga nema. To tamo u školi nisu učili. No ja mu želim svu sreću i bio bih sretan da uspije.

Što se sportskog dijela tiče, mislim da je on dobro rješenje iako mu treba dati vremena. Mora biti oprezniji s nekim izjavama jer je tek došao i možda je malo uzdrmao svlačionicu pričama o smanjivanju budžeta. No vjerujem da Dinamo s njim ide u dobrom smjeru.”

Cijeli intervju možete pročitati OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak