REAGIRALA POLICIJA: Pogledajte što su navijači Osijeka napravili igračima!

FOTO:

Nastavlja se loša sezona po Osijek koji je danas u Zagrebu ispao u četvrtfinalu domaćeg Kupa. Bolji od Osijeka bila je Lokomotiva koja je slavila 1:0, a jedini pogodak na utakmici postigao je Robert Mudražija u 51. minuti.

Zanimljivo, 26-godišnjak je nekada igrao u Osijeku iz kojeg je početkom 2019. godine napravio sjajan transfer u danski Kopenhagen za 2.7 milijuna eura. Inače, Osijek je od 61. minute imao igrača više nakon što je zbog dva žuta kartona isključen Jon Mersinaj, ali nije uspio izjednačiti.

Nekoliko je puta sjajno spasio gol Lokomotive danas odlični Zvonimir Šubarić, a golman Lokomotive je u 86. minuti obranio i penal Mierezu, a u zadnjim sekundama i zicer Matkoviću. Navijači su nakon ove utakmice bili jako nezadovoljni, do mjere da su presreli autobus kluba na autocesti.

Pričekali su bus s igračima na jednoj benzinskoj te tamo iskoristili šansu da im kažu sve što misle o tome kako su igrali u današnjoj utakmici. Članovi Kohorte treneru i igračima poručili su da očekuju bolje igre u nastavku prvenstva, a onda je došla policija i rastjerala navijače.

Komentari

komentara

« Povratak