REAKCIJE IZ ŠPANJOLSKE: Španjolci nisu oduševljeni ždrijebom, mediji pozivaju na veliki oprez!

FOTO:

Kao i u Hrvatskoj, i španjolski su mediji danas veliku pažnju poklonili ždrijebu Lige prvaka i Eurospke lige.

Potreban velik oprez

Nakon što je ždrijeb odlučio kako će u četvrtfinalu Europske lige igrati Dinamo i Villarreal, stižu reakcije iz oba tabora. U Villarrealu su optimistični, ali istovremeno svjesni opasnosti zagrebačke momčadi.

„To je protivnik koji je jučer priredio iznenađenje jer nitko nije očekivao njegov preokret protiv Tottenhama”, izjavio je Villarrealov branič Pau Torres pa nastavio:

„Dinamo je pokazao da je jako snažna ekipa, posebno na svom stadionu. U četvrtfinalu nam neće ništa pokloniti bit će nam težak suparnik. Sinoć je pokazao svoj potencijal. Morat ćemo biti jako koncentrirani i dobro se pripremiti za te utakmice.”

Villarreal je trenutno sedmoplasirana ekipa španjolskog prvenstva no momčad je to koja se potiho nada osvajanju Europske lige. Naime, njihov trener Unai Emery tri puta je već osvojio ovaj naslov sa Sevillom pa se u Villarrealu nadaju kako ove sezone to mogu i oni ponoviti.

I španjolski mediji ističu kako Dinamo može svakom klubu zagorčati život.

„Dinamo je jedno od iznenađenja ovosezonske Europske lige. Uništio je moćni Tottenham.”, naglašava Marca dok AS piše:

„Dinamo je slabiji od Villarreala, ali je u posljednjih nekoliko sezona pokazao da je sjajna natjecateljska ekipa koja je igrala važnu ulogu i u Ligi prvaka.”

Katalonski Sport poziva na velik oprez:

„Dinamo je nakon veličanstvenog preokreta spreman na velike stvari i Villarreal ga mora jako ozbiljno shvatiti da mu se ne bi dogodilo što i Tottenhamu.“

Komentari

komentara

« Povratak