REAKCIJE SLOVAČKOG TABORA: Zvijezda Intera i vratar poznatog engleskog kluba iskazali veliko poštovanje prema Vatrenima!

FOTO:

Nakon plesa kuglica u švicarskom Zurichu, Hrvatska je saznala protivnike u kvalifikacijama za Mundijal 2022. godine. Izabranike Zlatka Dalića čeka neugodna skupina u kojoj su Slovačka, Rusija, Slovenija, Cipar i Malta. Već smo mogli čitati reakcije našeg izbornika, Slovenaca i Rusa a sada su svoje dojmove dali Slovaci.

To je nama dobro poznata reprezentacija jer smo se s njima sučelili u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, oba puta smo uvjerljivo slavili. Standardni stoper Slovačke i zvijezda Intera Milan Skriniar dao je svoju izjavu u kojoj Hrvate vidi kao favorite.

“Mislim da su teški protivnici, ali s druge strane to je prolazna skupina. Ponovno ćemo se susresti s Hrvatskom kojoj imamo što vratiti iz prethodnih kvalifikacija. Hrvatska je favorit skupine, ali također ostale momčadi imaju svoju kvalitetu.” – rekao je suigrač Brozovića i Perišića iz milanskog velikana.

“Mislim da je skupina vrlo zanimljiva. Naravno, Hrvati su veliki favorit cijele skupine. U njoj su momčadi s kojima smo se imali priliku suočiti u prošlosti, želimo uzeti što više bodova protiv ovih protivnika, naravno, ali bit će vrlo teško.” – izjavio je Martin Dubravka, vratar Newcastlea koji je osobno želio Portugal i Ronalda u svojoj grupi.

Kvalifikacije počinju na proljeće u ožujku, prvoplasirane momčadi izravno idu u Katar dok će drugoplasirani morati u play-off.

Komentari

komentara

« Povratak