REAL MADRID KREĆE U REMONT: Dolazi najveći talent iz Južne Amerike!

FOTO:

Španjolski As donosi informaciju da je madridski Real na pragu potpisa Exequiela Palaciosa, 20-godišnjeg reprezentativca Argentine i igrača River Platea.

Veznjak ”terijer” izrazitih radnih navika zaludio je nogometnu Europu pa su u redu za njega čekali Realovi najbliži rivali Barcelona i Atletico Madrid, međutim, europski prvak bio je najkonkretniji i u Argentinu će poslati 23 milijuna eura.

Palaciosa, rekli smo, krasi timska igra i sjajna igra bez lopte, prema pisanju Španjolaca. Ono što u Realu danas igra Casemiro, to bi, u nekoj naprednijoj varijanti u budućnosti, trebao biti baš Palacios.

Time bi se konkurencija u veznom redu Reala dodatno zaoštrila jer nitko u trolistu Modrić – Kroos – Casemiro ne pruža posebno kvalitetne partije pa kad na sve dodamo konstantne tračeve da za Luku Modrića grize Inter, moguće je da se nešto veliko kuha na Santiago Bernabeuu.

Osim što je izuzetno talentiran, toliko da je sa 17 godina debitirao za velikana iz Buenos Airesa, Palacios je veliki ženskaroš.

Tamošnji mediji ga opisuju kao problematičnog jer se ne može kontrolirati kad vidi lijepu djevojku. Prije nekoliko tjedana otkriveno je da je u isto vrijeme bio s Instagram modelom Sol Perez i s mladom pjevačicom Julianom Orellano.

A zatim se, da stvar bude gora za njega, saznalo da je već četiri godine u vezi s Karen Gramajo.

Jasno, sve tri su ga ostavile nakon što je istina izašla na vidjelo, no na njegov nogomet to nije previše utjecalo.

Izborio se za mjesto u reprezentaciji Argentine i kako stvari stoje, mjesto u Realu kojem hitno trebaju osvježenja u svakom pogledu poslije užasnog ulaska u sezonu.

VIDEO: URNEBESNA INSTAGRAM SNIMKA VATRENOG DVOJCA KOJOM SE „ZAPALILI“ INTERNET!

CIJELI ŽIVOT U JEDNOJ SLICI: Hrvatski as na Instagramu poslije velike pobjede objavio sliku „sretnih“ kostobrana!

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak